Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Harley-Davidson je s novým financováním dostupnější než kdy dříve

Harley-Davidson, 30.10.2012

Harley-Davidson zavádí na trh zcela nový způsob financování zakoupených motocyklů. Díky němu se legendární stroje ještě více zpřístupní všem oddaným fanouškům. Novinka, která přináší variabilitu a nízké měsíční splátky čeká zákazníky na českém i slovenském trhu.

Financování se odehrává ve třech rovinách – při zakoupení jakéhokoli modelu H-D uhradí zákazník 30% z ceny předem jako akontaci, 40% sumy splácí po měsíčních splátkách po dobu tří let. Nejnižší měsíční splátka začíná již na 3 959 Kč. O zbývajících třiceti procentech se může rozhodnout až následně – zbylou částku lze doplatit v hotovosti, refinancováním a pokračováním v měsíčních splátkách, či může peníze využít jako akontaci při koupi zbrusu nového modelu. Při rozhodování tak lze vycházet z aktuální finanční situace či touze vyzkoušet silnější model.

Vedle financování přichází Harley-Davidson i s atraktivní, časově omezenou nabídkou. V případě, že si zájemci pořídí motocykl do konce roku 2012, obdrží zdarma originální Harley-Davidson helmu, rukavice a koženou bundu, to vše v hodnotě 800 euro.

Více informací najdete na oficiálních stránkách Harley-Davidson.